ISO Parafinler

ISO Parafinler
Resim ayarlanmamış

Açıklama

ISO Parafinler

Yüksek saflıkta, dar kaynama aralığı, çok iyi çözücülük özelliğine sahip iso parafinler, aynı zamanda çok düşük sıcaklıklarda dahi özelliklerini korurlar.

Petroyağ’ın sektöre sunduğu bu ürünler kozmetik preparatların hazırlanmasında kullanılır.

Petroyağ sektöre; Sentetik Sıvı Parafin koduyla satış yapmaktadır. Bu ürünümüz ayrıca aşağıdaki alanlarda kullanılması önerilmektedir.

Ayakkabı ve mobilya cilası
Temizlik ürünleri
İnsektisit
Boya sanayii
Matbaacılık